HubHub gaat verder, letterlijk...

HubHub doet er alles aan om er voor te zorgen dat jij je spullen krijgt in de staat waarop wij ze aantreffen op de ophaallocatie.

Bij aankomst op de ophaallocatie verpakt HubHub jouw spullen netjes en brengt zo nodig beschermende materialen aan. Uiteraard zijn hier geen extra kosten aan verbonden en is dit in de prijs van de bezorging inbegrepen.

Extra services

Tegen een meerprijs bieden wij onder andere de volgende extra diensten:

Bezorgen op verdieping

HubHub kan jouw spullen bezorgen op de verdieping waar jij vindt dat ze thuis horen. Dit scheelt je een hoop gesjouw met grote en onhandelbare spullen. Bij het bezorgen komen we met twee man. Je hoeft dan zelf helemaal niets te doen.

Van een verdieping halen

Staan de spullen bij het ophaaladres op een verdieping? Geen probleem, HubHub kan de spullen van een verdieping halen. Dat bespaart het ophaaladres een hoop gesjouw met grote en onhandelbare spullen.

Tijdelijke opslag

Wil je spullen tijdelijk opslaan? Dan kun je dit aangeven bij het opvragen van een bezorgprijs. HubHub slaat je spullen op in de Hub (het warehouse). Deze is droog en beveiligd.

Demontage

Hulp nodig bij het demonteren van een tafel of het losschroeven van een lamp? Vermeld in je prijsaanvraag je wensen en ontvang vrijblijvend de mogelijkheden.

Aanvullende transportverzekering

HubHub vervoert met de grootst mogelijke zorg. Afhankelijk van het product gebruiken wij hoekstukken, seal, bubbel-folie en dozen. Standaard maken onze chauffeurs naar inschatting gebruik van dekens en spanbanden tijdens het transport.

Standaard zijn je spullen voor het transport verzekerd volgens de Algemene Vervoerscondities. In het ongelukkige geval van transportschade heb je dan recht op een standaard schadevergoeding van €3,40 (incl. btw) per kilo. Sommige spullen zijn echter kwetsbaarder of waardevoller dan andere, denk hierbij aan douchewanden, wastafelmeubels, vitrinekasten, spiegels, aardewerk of sieraden.

In zulke gevallen is het verstandig om voor het transport een aanvullende transportverzekering af te sluiten. De kosten voor een aanvullende transportverzekering zijn afhankelijk van de te verzekeren waarde. In het ongelukkige geval van transportschade heb je dan recht op maximaal de aankoopprijs van het product. Wil je het transport van je spullen verzekeren? Dan kun je dit aangeven bij het afronden van je opdracht. Gebruikers- en/of slijtagesporen van gebruikte goederen worden niet gedekt door de standaard of aanvullende transportverzekering.